نخستین جشنواره گندم و نان در بندرلنگه برگزار می‌شود/ گامی مؤثر در راستای حفظ و احیای میراث خوراک و فرهنگ سنتی

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بندرلنگه از برگزاری نخستین جشنواره گندم و نان هم‌زمان با روز ملی گندم و نان خبر داد.

به گزارش میراث آریا، حسن هاشم‌زاده گفت: جشنواره گندم و نان، ۳۱ فروردین‌ماه در خانه تاریخی نور در محله بلوکی بندرلنگه برگزار می‌شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بندرلنگه با اشاره به اینکه این جشنواره با همکاری انجمن حافظان میراث‌فرهنگی بندرلنگه، شهرداری و شورای اسلامی شهر بندرلنگه و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود، اظهار کرد: جشنواره گندم و نان فرصتی برای پاسداشت نان به‌عنوان یکی از ارکان اصلی سفره ایرانی و نماد همبستگی فرهنگی برگزار می‌شود.

او افزود: در این جشنواره، غرفه‌هایی با محوریت آرد گندم، انواع نان‌های محلی و غذاهایی که با آرد تهیه می‌شوند برپا خواهد شد و تأکید اصلی بر معرفی و ترویج فرهنگ پخت نان‌های سنتی منطقه است.

هاشم‌زاده بیان کرد: همچنین برنامه‌های فرهنگی متنوعی ازجمله اجرای موسیقی سنتی محلی نیز در حاشیه جشنواره برگزار می‌شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بندرلنگه تأکید کرد: این جشنواره، گامی مؤثر در راستای حفظ و احیای میراث خوراک و فرهنگ سنتی منطقه بندرلنگه و معرفی آن به نسل‌های آینده خواهد بود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404012703621
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha